Sorting by

×

Βράβευση στον 10ο Μαθητικό Διαγωνισμό Κύπρος-Ελλάδα-Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες 2023-24, στην κατηγορία εικαστικά έργα για το ομαδικό εικαστικό έργο με τίτλο «Τα παιδιά της Ελλάδας και της Κύπρου δείχνουν το μέλλον»

Την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό κέντρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στη Λευκωσία η τελετή βράβευσης των σχολείων που συμμετείχαν στον ανωτέρω Διαγωνισμό.  

Ο Διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του ΥΠΑΙΘΑ της Ελλάδας, του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου, της Α.Ε. Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και της Α.Ε. Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη.

Τις βραβεύσεις πραγματοποίησαν μεταξύ άλλων επισήμων η Υπουργός Παιδείας της Κυπριακής Δημοκρατίας, οι Πρέσβεις της Ελλάδας στην Κύπρο και της Κύπρου στην Ελλάδα, ο Διευθυντής Εκπαίδευσης της ΔΠE Σερρών.

Υπήρχαν συμμετοχές από όλο τον κόσμο. Βραβεύτηκαν έργα σε διάφορες κατηγορίες (ταινία, εφημερίδα , τραγούδι, project, εικαστικές δημιουργίες).

Μέσα από τις ΓΕΦΥΡΕΣ που έχτισε αυτός ο Διαγωνισμός καταφέραμε και εμείς να χτίσουμε τη γέφυρα που ένωσε την Πελοπόννησο με την Κύπρο με τη συμμετοχή και τη βράβευση του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης στην κατηγορία Εικαστικές δημιουργίες με τον τίτλο “Τα παιδιά της Ελλάδας και της Κύπρου δείχνουν το μέλλον”.

Το βραβείο είχαν την τιμή να παραλάβουν εκ μέρους της Διευθύντριας Εκπαίδευσης Αρκαδίας κας Καρούντζου Γεωργίας η κα Λαγονίκου Σοφία Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων και η Διευθύντρια του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης κα Βασιλική Συμπρούκου 

“Δεν ξεχνώ”!!

Γιατί η Ιστορία είναι μνήμη !!!

Γιατί η Ιστορία είναι η πυξίδα για το μέλλον!!!

Γιατί τα παιδιά δείχνουν το μέλλον!!!

Πολλά συγχαρητήρια!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο