Sorting by

×

Πρόσκληση σε βιωματικό εργαστήριο του ΚΠΕ Καστρίου και της Πρωτοβάθμιας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αρκαδίας για την Ευρωπαϊκή ημέρα χωρίς αυτοκίνητο

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστρίου, σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Διεύθυνση Αρκαδίας, διοργανώνει βιωματικό εργαστήριο 3 ωρών, για 40 Εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας  Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αρκαδίας, στις 21 Σεπτεμβρίου 2022, στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης  (5.00 μ.μ.  έως 8.00 μ.μ.), για τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής ημέρας χωρίς αυτοκίνητο (22 Σεπτεμβρίου).

Το εργαστήριο θα δώσει ιδέες στους εκπαιδευτικούς για να πραγματοποιήσουν δραστηριότητες με τους μαθητές τους την ημέρα αυτή. Επίσης, οι εκπαιδευτικοί θα γνωρίσουν μέρος του πιλοτικού προγράμματος του ΚΠΕ Καστρίου  «Βιώσιμη Πόλη» και θα εξασκηθούν σε βιωματικές τεχνικές, όπως το world cafe και το playback. Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ) – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ονομάζεται:  « Ζητήματα επιλογών για μια βιώσιμη πόλη »

Οι εκπαιδευτικοί που θέλουν να συμμετάσχουν θα πρέπει να αποστείλουν το ονοματεπώνυμο, το email, τη σχολική μονάδα και το τηλέφωνό τους, στο email του ΚΠΕ Καστρίου (mail@kpe-kastr.ark.sch.gr) μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου 2022. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και οι εκπαιδευτικοί θα λάβουν με email επιβεβαίωση για τη συμμετοχή τους στις 20 Σεπτεμβρίου 2022. Οι συμμετέχοντες θα πάρουν βεβαίωση συμμετοχής.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο