Sorting by

×

Λίστα με δικαιολογητικά – έντυπα πρόσληψης αναπληρωτών Εκπαιδευτικών, μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ για το σχολικό έτος 2022-2023 :

Λίστα με δικαιολογητικά – έντυπα πρόσληψης αναπληρωτών Εκπαιδευτικών, μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ για το σχολικό έτος 2022-2023 :

 

α. Φωτοαντίγραφο του Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας (Α.Δ.Τ.)

 β. Επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο Α.Φ.Μ.

γ. Επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α.

δ. Ευκρινή φωτοαντίγραφα όλων των δικαιολογητικών των τυπικών προσόντων ένταξης στον κλάδο

ε. Γνωμάτευση παθολόγου ή γενικού ιατρού, είτε του δημοσίου είτε ιδιώτη, η οποία να πιστοποιεί την υγεία του εκπαιδευτικού και την ικανότητα να ασκήσει διδακτικά καθήκοντα ή του μέλους Ε.Ε.Π.- Ε.Β.Π. να ασκήσει υποστηρικτικά καθήκοντα αντίστοιχα και Γνωμάτευση ψυχιάτρου, είτε του δημοσίου είτε ιδιώτη, η οποία να πιστοποιεί την υγεία του εκπαιδευτικού και την ικανότητα να ασκήσει διδακτικά καθήκοντα ή του μέλους Ε.Ε.Π.-Ε.Β.Π. να ασκήσει υποστηρικτικά καθήκοντα αντίστοιχα,

στ. Υπεύθυνη δήλωση περί μη άσκησης ποινικής δίωξης ή καταδίκης για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, μη ύπαρξης στο πρόσωπό τους των κωλυμάτων των άρθρων 8 και 9 του ν.3528/2007, μη άσκησης εμπορίας κατ΄ επάγγελμα κ.λ.π. (επισυνάπτεται σχετικό Υπόδειγμα).

ζ. Ευκρινές φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας βιβλιαρίου καταθέσεων της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ με πρώτο δικαιούχο τον/την ενδιαφερόμενο/η.

η. Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID-19 της Ε.Ε. (EU Digital COVID Certificate EUDCC) του Κανονισμού (ΕΕ) 2021/953 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 14ης Ιουνίου 2021 και του άρθρου πρώτου της από 30.5.2021 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α’ 87), η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 1 του ν. 4806/2021 (Α’ 95) με πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του φυσικού προσώπου-κατόχου του όσον αφορά στον εμβολιασμό ή στη νόσηση από τον κορωνοϊό COVID-19, ή βεβαίωση εμβολιασμού της παρ. 5 του άρθρου 55 του ν. 4764/2020 (Α’ 256), ή βεβαίωση θετικού διαγνωστικού ελέγχου (βεβαίωση νόσησης) της παρ. 1 του άρθρου 5 της υπ’ αρ. 2650/10.4.2020 (Β’ 1298) κοινής απόφασης των Υπουργών Υγείας και Επικρατείας, όπως εκάστοτε ισχύει ή ισοδύναμο πιστοποιητικό ή βεβαίωση τρίτης χώρας, ή βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (rapid test ή PCR test), έως 72 ώρες πριν την παρουσίαση τους, η οποία εκδίδεται είτε μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr-ΕΨΠ), είτε από τον ιδιωτικό φορέα που επιλέγεται.

Μετάβαση στο περιεχόμενο